Каракачанска овчарка, отглеждана вързана на синджир като домашен любимец в

...
Каракачанска овчарка, отглеждана вързана на синджир като домашен любимец в
Коментари Харесай

Куче нахапа почти до смърт шофьор от Бърза помощ

Каракачанска овчарка, отглеждана вързана на синджир като домакински любим в къщата на родственици, нахапа съвсем до гибел дългогодишният водач на кола за спешна помощ от Спешен център в Дупница Румен С., оповестява "Вяра ".
С. отишъл на посетители на другар от кв. „ Горна махала “, където двамата дружно се грижели за кучето. Домакинът бил със счупена ръка, а кучето се отвързало и той нямал сили да го завърже. Когато Румен излязъл единствено на двора и отишло при кучето, с цел да го върже със синджир, станало ужасно. Животното показало чудовищна експанзия и се нахвърлило върху него и го нахапало, написа "Вяра ".
Румен бил обезобразен, няма крепко място по себе си, изгубил е един литър кръв, а пристигналият на място лекарски екип бил покъртен, Румен бил в безсъзнание, твърди още изданието.
„ Инцидента стана преди няколко дни, не мога да допускам, два дни лежах в общинската болница. Грижа се за кучето от 6- месечната му възраст, кръстих го Аро, в този момент е на две години, тежи 70 кг., борих се с него близо час, нямаше кой да ме избави, влачи ме, мята ме, хапа ме, добре че бях с брезентови ръкавици, само че в този момент не мога да си подвигам ръцете, имам седемнайсе шева, доктор Владимиров от „ Ортопедично поделение “ ми избави живота.
Добрах се до входа на къщата по знамение, то даже влезе в къщата, удрях го с метлата, бутах Васко във вътрешността, че той е със счупена ръка и него искаше да изяде. Болките обаче и в този момент са пъклен, не мога да дремя, рева непрекъснато, не знам за какво това куче по този начин реагира, по този начин ме ненавижда, постоянно съм мислел, че ме обича. Имам още шест кучета и една страхотна котка. Обичам животните, това е необяснимо държание за мен. Може би ме атакува по този начин свирепо, тъй като не желае да стои вързано или пък от ревнивост, подуши ме, усети миризмата на другите кучета, които отглеждам в Самораново, кой знае… Лечението ми е скъпо, нямам пари към този момент и храна да си купя, нуждая се от инжекции, обезболяващи, антибиотици и какво ли не, само че средства няма. Не ме снимайте, заплашителен съм за гледане. Но макар страданията, обичам кучетата. “ – сподели задавен от болки и сълзи Румен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР