Каракачанов преговаря с БСП и ДПС за ново правителство. Това

...
Каракачанов преговаря с БСП и ДПС за ново правителство. Това
Коментари Харесай

Марешки: Каракачанов преговаря с БСП и ДПС за правителство

" Каракачанов договаря с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи за ново държавно управление. " Това сподели водачът на партия " Воля " Веселин Марешки.
" Сега се оказва че програмата няма никакво значение, значими са Симеонов и Каракачанов. Толкова ли няма други хора, които да ги заместят и да бъдат естественото лице на това държавно управление? ", попита Марешки в коментар за bTV.
Той посочи, че не всички български жители, даже и влезлите в политиката, са гнусни и долни кариеристи и се борят да се докопат до някакъв пост и там да цоцат. ", сподели още той.
В коментар на отговора на министър-председателя, че в случай че Симеонов подаде оставка обединението ще се разпадне Марешки сподели:
" Много почтени министри преди този момент подадоха оставка, разпадна ли се обединението? Тогава почтено да излязат и да кажат, че не структурата е значима, а двамата вицепремиери. "
Марешки съобщи, че " Каракачанов е компактно зад Валери Симеонов в борбата му с майките на деца с увреждания. "
" Нинова си го назовава Краси, някои към този момент се чудят за какво Българска социалистическа партия не реагира на тези безчинства ", добави още водачът на " Воля. "
Според него " Валери Симеонов и Красимир Карачанов са политически трупове. Проблемът е, че когато Борисов е в чужбина тези двамата са заместници на министър-председателя, а тях никой не ги е избирал. "
Относно реакцията на президента Румен Радев Марешки съобщи, че " казусът е, че той върви след събитията. "
Прогнозата на Марешки е, че " този мандат ще бъде изкаран до край, в случай че не се появи някой форсмажор, тъй като хората не припознават опция и и няма потребност страната да минава през един безпорядък. "
В края на диалога Марешки посочи, че на вота за съмнение " ще поддържа държавното управление, като знак на поддръжка към държавността. "
Според него партията му " ще влезе в ръководството след идващите избори, защото поради подправените вести хората не са я видели като опция. Ние вършим един същински родолюбив формат, чакаме сътрудниците ни като Льо пен да дойдат в България. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР