Карабинерите от Чивитавекия до Рим задържаха 36-годишния Любомир Лозанов, който

...
Карабинерите от Чивитавекия до Рим задържаха 36-годишния Любомир Лозанов, който
Коментари Харесай

Извънредна новина за Любомир, който уби приятелката си и я наряза в куфар

Карабинерите от Чивитавекия до Рим задържаха 36-годишния Любомир Лозанов, който бе търсен от януари за убийството на Антония от Радомир. Тя бе открита нарязана на части в куфар, написа.

Въпреки че италианските медии не оповестяват имената на жертвата и на задържания, в. “Кориере каузи сера” разгласява фотографията на Антония.

Разследването в Италия се водело от карабинерите на Ладисполи, до Рим, откакто получили сигнал от Централната дирекция на престъпната полиция.

Именно посредством нея станало ясно, че българинът се укривал по римското крайбрежие. Ладисполи се намира на 50 км северно от Рим и е прочут като град, в който има огромна българска и румънска общественост. Лозанов се укривал у другари.

Любимир Лозанов напуснал България 4 дни след изгубването на Антония през януари. Обяснил, че отива да търси по-добра работа.

Младата жена е забелязана последно на Ивановден в заведение край Радомир. Почти 10 месеца по-късно диви животни изровиха останките на Антония в шубраци покрай реката сред Радомир и с. Николаево.

След заминаването Любомир не поддържал връзка с никого. Роднини на Антония го търсели, с цел да научат повече за раздялата им. Звънели на телефона му, писали и известия, отговор не получавали.

Антония и Любомир били двойка от 4 години. Връзката била бурна, а кавги се зараждали без причина.

“Не даваше да приказва с други мъже и да работи, купи телефон на ваучер, с цел да не звъни на никого”, споделя другарка на убитата жена. Десетки пъти 30-годишната Антония се заканвала да постави завършек на комплицираните връзки, само че бързо прощавала на мъжа, тъй като била доста влюбена.

Обяснявала, че макар шумните разногласия по-късно се извинявали един на различен. Самият той също слагал завършек на връзката, само че по-късно се събирали още веднъж. След нечовечен побой Антония изпаднала в безсъзнание и се събудила в болница. Обмисляла даже да желае ограничаваща заповед.

След като разкрили останките на Антония, Любомир самичък признал за закононарушението пред татко си. Двамата решили да скрият натрупа, като го натъпкали в куфар и го заровили подземен.

Пред униформените възрастният мъж признал всичко и показал къде е закопана Тони. Според близки Любомир вземал опиати, от които ставал експлозивен. Възможно е и те да са станали причина за последния скандал посред им.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР