Капитанът на ЦСКА Юрген Матей коментира равенството 3:3 срещу Шахтьор

...
Капитанът на ЦСКА Юрген Матей коментира равенството 3:3 срещу Шахтьор
Коментари Харесай

Юрген Матей: ЦСКА трябва да е по-доминантен отбор във всеки един мач

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей разяснява равенството 3:3 против Шахтьор Караганда в последната инспекция на " алените " от зимния лагер в Турция, изтъквайки позитивните и негативните неща в отбора след тази подготовка в Анталия.

" Завършихме 3:3, което значи, че не се справихме в отбрана. Супер изморени сме. Доволни сме от силата, която вложихме в днешната контрола. В последните 2-3 мача се оправяме по-добре, в сравнение с първоначално.

Мисля, че и занапраде ще се подобрявваме и се надяваме да стане по този начин ", съобщи централният бранител след разевнстовото с казахстанския отбор.

" Вече играем с една и съща скица от много дълго време. Всеки ден вършим друга, характерна работа и това не е елементарно. Опитваме да подобряваме пресата, ние сме дружно по 24 часа 7 дни в седмицата, което е добре за нас и ще е използвано отсега нататък. Мисля, че това усъвършенстване се вижда в мачовете. Треньорът желае да се усъвършенства, както и ние ", съобщи той.

Нидерландецът разяснява и новото попълнение на отбора Тобиас Хайнц: " Мисля, че всички в тима мислят, че той е доста мощен футболист. Носи нещо ново в тима. Оттук насетне е време да покаже за какво е притеглен и да покаже качествата. Той се приспособява бързо тук и мисля, че ще се усъвършенства ".

" ЦСКА би трябвало да е по-доминантен тим във всеки един мач и това стартира от отбраната. В някои мачове доста страдахме и трябваше да се борим доста. В огромен % от тези мачове печелехме трите точки, само че клуб като ЦСКА би трябвало да е по-доминантен. Трябва да се стремим към това, както и да се стараем да играем прекрасен футбол ", сподели той по отношение на това, какво ЦСКА може да усъвършенства напролет.

Той разяснява битката с Лудогорец: " Трудно е да кажа. Мисля, че предходната година по това време играех най-хубавият си футбол, само че видяхте, ме през втория дял от сезона играхме кошмарно. Всеки против ЦСКА се пробва да играе по най-хубавия метод.

Всеки скача против ЦСКА. Ние би трябвало да сме постоянни и спокойни. Имаме качеството да печелим мачове, показахме го в първата част от шампионата, просто би трябвало да сме спокойни и да даваме всичко от себе си ".
 ЦСКА и Шахтьор Караганда приключиха 3:3 в надзорен мач
Много голове и обрати белязаха последната контрола на ЦСКА в Турция, " армейците " и Шахтьор Караганда не излъчиха победител

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР