Капитанът на ЦСКА-София Валентин Антов, който за първи път ще

...
Капитанът на ЦСКА-София Валентин Антов, който за първи път ще
Коментари Харесай

Антов: Изобщо не се сърдя, че не съм повикан в мъжкия национален отбор

Капитанът на ЦСКА-София Валентин Антов, който за първи път ще изведе тима с лентата в дуел в евротурнирите, е сигурен, че " алените " ще се оправят на следващия ден с малтийския Сиренс, в случай че следват тактическия проект на Стамен Балчев. 19-годишният гений разяснява и тематиката с националния тим. Антов не получи повиквателна от Георги Дерменджиев, което не бе признато добре от почитателите на " армейците ", само че ще се опита да помогне на тима до 21 години, който има действителни шансове да се класира на Европейското състезание.

За мен е огромна чест да бъда капитан на тима в Европа, тъй като ЦСКА е най-големият тим в България. Това обаче е и огромна отговорност. Ние сме добър тим. Все по-добре навлизаме и разбираме какво се чака от нас. Имаме избрана тактичност и жанр. Готови сме и мисля, че можем да се оправим добре, в случай че следваме тактическите инструкции.

Няма какво да се дразня, че не съм извикан в мъжкия народен тим. Млад съм и има време да играя за него. Сега съм част от обора до 21 години и мисля, че имаме действителни шансове да се класираме. Може би и това е повода да бъда извикан в младежкия тим, а не в мъжкия ", съобщи Антов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР