Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос говори пред Movistar за

...
Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос говори пред Movistar за
Коментари Харесай

Серхио Рамос: Трябва да се върнем на терена

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос приказва пред Movistar за тренировките по време на ковид. Испанският национал показа, че Кралския клуб се завръща към заниманията от през днешния ден.

„ Добре съм. Чувстваме се късметлии и не можем да се оплачем. Опитваме се да се наслждаваме на други неща. Не знаем доста за вируса. Знаем протокола и ще упражняваме на дребни групи избрани от треньора Зинедин Зидан. Толкова е сериозна обстановката, че би трябвало да мислим непрестанно за здравето. Мисля, че би трябвало да се опитаме да се върнем на терена. Много съм разчувствуван и желая да се състезавам. Искам Ла Лига да приключи, както и Шампионската лига да се доиграе. Важното е, че вирусът не се завръща. Футболът е вторичен, само че с неспокойствие чакам скоро още веднъж да стъпя на „ Бернабеу “, съобщи Рамос.

„ Къде да се играе ли? Гласувам за най-безопасното. Но аз избирам да играем на нашия стадион. Трябва да съблюдаваме наредбите. Неща, които до в този момент не сме спазвали. Ще се опитаме да играем обикновено и да се възползваме от обстоятелството, че в случай че футболът служи като разпръскване, ще е добре за нас “, сподели капитанът на Реал Мадрид.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР