Капитанът на националния отбор по художествена гимнастика Невяна Владинова обяви

...
Капитанът на националния отбор по художествена гимнастика Невяна Владинова обяви
Коментари Харесай

Невяна Владинова с емоционален пост

Капитанът на националния тим по художествена гимнастика Невяна Владинова разгласи преди няколко дни, че приключва спортната си кариера поради травма във врата.

Тя обаче ще продължи да работи за развиването на българската гимнастика, откакто стана втори вицепрезидент на БФХГ.

Днес Неви разгласява прочувствен пост в профила си в Инстаграм:

“Бях на 6 години, когато безусловно се влюбих в художествената гимнастика. Днес, 20 години по-късно, това към момента продължава да е обич в най-чистия смисъл на думата. Някъде към две години, откакто започнах да упражнявам, осъзнах, че желая да напиша историята си в този хубав спорт. Може би в профил в никакъв случай не ми е личало доста, тъй като рядко приказвам за упоритостите си, само че вътре в себе си бях уверена и имах вяра, че ще го направя. И по този начин...четейки всичко написано за мен от близки, другари, хора, с които съм работила, почитатели - чак в този момент съзнавам, че евентуално съм постигнала задачата си. Доволна съм!
Доволна съм и съм признателна за всичко, което научих през тези години, за всяка една компликация, която имах, за всеки един триумф и неуспех, за всеки един човек, който срещнах по пътя, за мощните дами, до които се допрях и от които се учех. Късметлийка съм, че постоянно попадах на положителни треньори. Спортът ми даде страсти, които няма къде другаде да изпитам, даде ми другари за цялостен живот, като ме научи и по какъв начин да ги пресявам. Спортът ми сподели, че без поддръжката на фамилията ми съм заникъде. Спортът ме научи на самообладание, непримиримост, самообладание. Научи ме и да не се отхвърлям от задачите и фантазиите си, да не се възнамерявам, да не ги очаквам просто да се случат, а всяка допустима секунда да ходя към тях. Научи ме, че волята ми е доста по-силна, в сравнение с допускам. Спортът ми даде самочувствието, че мога да мина през всичко.
Част от сърцето ми постоянно ще остане на килима с усмивка и задоволство, а друга постоянно ще продължава да гори за художествената гимнастика и да дава каквото може, само че към този момент по различен метод!
БЛАГОДАРЯ! “

View this post on Instagram

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР