Капитанът на националния отбор на Германия по футбол Илкай Гюндоган

...
Капитанът на националния отбор на Германия по футбол Илкай Гюндоган
Коментари Харесай

Гюндоган: Трябва да приемем, че не сме достатъчно добри в момента

Капитанът на националния тим на Германия по футбол Илкай Гюндоган бе доста самокритичен след домакинската загуба от Япония в другарски мач с 1:4. Той призна, че тимът е доста надалеч от равнището, на което му се желае да бъде.

" Японците просто бяха по-добри от нас в този мач, както в отбранителен, по този начин и в нападателен проект. Те движеха добре топката, намираха празните пространства, сътвориха доста положения за гол. Има върху какво да помислим, би трябвало да се признае. От позиция на играта, не бяхме на равнището на тима, против който играхме довечера. Направихме доста самостоятелни неточности. Трудно е и разочароващо, само че такава е наклонността. Нашите искания са доста надалеч от действителността. Трябва да приемем, че не сме задоволително положителни сега. Очевидно е, просто не сме положителни. Може би си мислим, че сме по-добри, в сравнение с сме в реалност. Това беше печален ден ", сподели капитанът на Бундестима.

" Имаме доверие във Флик. като виждаме какъв брой е стимулиран, думите, които ни сподели след мача. Но н този миг не става дума толкоз за треньора, а казусът е по-скоро в тима ", счита халфът на Барселона./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР