Капитанът на Манчестър Юнайтед – Бруно Фернандеш, призова хората, взимащи

...
Капитанът на Манчестър Юнайтед – Бруно Фернандеш, призова хората, взимащи
Коментари Харесай

Капитанът на Ман Юнайтед пледира за отчетлива промяна във футбола

Капитанът на Манчестър Юнайтед – Бруно Фернандеш, прикани хората, взимащи решения за разпоредбите на футбола да преустановят практиката на реферите да дават жълти картони на футболисти, които при наслада си смъкват фланелката. Това стана дни, откакто съотборникът му Амад Диало вкара победното попадение в четвъртфинала за ФА Къп против Ливърпул

Именно тогава младият нападателен футболист получи втори жълт картон от рефера и бе пратен авансово към съблекалните, като не съумя да доиграе последните секунди от срещата с огромния противник.

„ Той получи премията за своя труд, защото направи верните неща. Напълно го заслужи. За страдание, беше изпъден, само че това е част от стадия на развиване на даден футболист, до момента в който е млад “, сподели Фернандеш.

„ Това е миг, в който би трябвало да се насладиш. Смятам, че това е едно от разпоредбите във футбола, което би трябвало да се промени , тъй като би трябвало да можеш да отпразнуваш гола си. Разбира се, в случай че не прекрачваш границата на почитание по отношение на противника. Трябва да можеш свободно да се насладиш на момента “, показа още португалският халф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР