Капитанът на Лутън Том Локиър говори за пръв път, откакто

...
Капитанът на Лутън Том Локиър говори за пръв път, откакто
Коментари Харесай

Капитанът на Лутън: Не знам дали ще се върна

Капитанът на Лутън Том Локиър приказва за пръв път, откогато колабира в 59-ата минута на мача на отбора му с Борнемут във Висшата лига на 16 декември.

Той призна, че е бил " на процедура починал ", откакто сърцето му спря за 2 минути и 40 секунди на терена.

" Оттогава диря отговори, само че не съумявам, тъй като в действителност всичко беше наред. Тичах към средата на терена, когато се случи това. Мислех, че всичко е окей, само че след секунда към този момент не беше ", спомни си Локиър.

" Събудих се и парамедиците бяха там. Разбрах незабавно, че е нещо друго от това, което ми се случи през май. Миналия път усещах, че като че ли се разсънвам след сън, а в този момент се събуждах от нищото ", добави футболистът.

Капитанът на Лутън добави, че е почувствал облекчение, когато е схванал, че е жив.

" Разбрах, че има повече суматоха към мен и бях объркан. Не можех да приказвам, не можех да се движа. Помислих си: " Можех да умра тук ". Беше сюрреалистична мисъл. Усещах, че поставят система в ръката ми и беше странна комбинация от страсти. Накрая се съвзех и съумях да приказвам и да давам отговор на въпроси. Когато се почувствах добре, беше облекчение, че съм жив. " Най-тежко беше, че фамилията ми е видяло това. Те са го претърпяли по-зле. Баща ми беше на трибуните, а приятелката ми беше бременна в седмия месец по това време ".

Локиър не знае дали ще може да играе още веднъж футбол.

" Майка ми си е била у дома, като е слушала по радиото. Тя е отишла да прави чай, откакто Борнемут вкараха гол и откакто се е върнала, брат ми е спрял радиото. Тя е попитала " за какво ". Това е огромната картина, която хората не виждат, а е най-трудно да се оправиш с това. Няма да неистина, това бяха сложни два месеца. Не знам дали ще се върна. На процедура бях починал и не съм приказвал за това от този момент ", приключи той.
 Ужасно: Капитанът на Лутън припадна на терена, прекъснаха дуела с Борнемут
Ужасно: Капитанът на Лутън припадна на терена, прекъснаха дуела с Борнемут

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР