Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев се поздрави за именния

...
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев се поздрави за именния
Коментари Харесай

Митко Илиев: Дано четвъртфиналът да е на Лаута

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев се поздрави за именния ден с гол. 33-годишният национал бе щастлив от успеха, само че погледна и самокритично на играта на черно-белите.
" Не мисля, че беше един от положителните ни мачове. През първото имахме две чисти обстановки, само че не вкарахме. Второто не започнахме добре, а Локо София имаше пространства. Все отново овладяхме обстановката. Голът от съблекалнята ни успокои, само че отново инстинктивно се върнахме по-назад. Те имаха шансове, само че за благополучие не съумяха да вкарат. Тук на никой няма да му е елементарно да играе, само че продължаваме напред и това е важното”, стартира Илиев.

„ Ние допуснахме преди няколко дни в 47-ата минута и това им повлия на тях. По някое време се окопитаха, само че бяхме добре проведени и мога да отлича младото момче в центъра на нашата отбрана, което направи решаващи намеси. Важно е да проявиш темперамент, да стъпиш мъжки и задатъкът да си запазиш. Гледаме с интерес жребия да забележим кой ще ни се падне, притискам палци, че ще е на „ Лаута” и да зарадваме нашите правилни почитатели. Четири мача – три победи и еднакъв, доближаваме се до формата, която е нужна. Трябва да довършваме противника, а да не играем със боязън. Имаме футболисти, които могат да вземат решение мачовете си, приключи Димитър Илиев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР