Капитанът на Локомотив Димитър Илиев бе избран от спортните журналисти

...
Капитанът на Локомотив Димитър Илиев бе избран от спортните журналисти
Коментари Харесай

Димитър Илиев: За мен е чест да съм футболист номер 1 на Пловдив

Капитанът на Локомотив Димитър Илиев бе определен от спортните публицисти за „ Футболист на годината “ на Пловдив за 2021 година. Това стана в обичайна анкета на осведомителна организация „ Темпо Нюз “. Призът за Илиев е трети следващ в тази ранглиста.

В оспорвана борба за първото място капитанът на „ черно-белите “ събра 91 точки, с 5 точки повече от Тодор Неделев, който остана втори в класацията с 86 точки. Третото място заслужи Георги Минчев с 26 точки.
.
51 спортни публицисти от 32 медии, както и представители от пресслужбите и на четирите пловдивски клуба, гласоподаваха тази година в петото следващо издание на анкетата „ Футболист №1 на Пловдив “, като персонално дадоха своя избор за призьорите.

" За мен е чест да печеля вотът на публицистите. Знаем какви феноменални футболисти са от Пловдив. Поздравявам всички момчета, които попаднаха в тази ранглиста. Радвам се, че Марица се възражда, към този момент са във Втора лига и играят прекрасен футбол. Поздравявам всички, които се занимават с футбол в Пловдив, тъй като това не е по никакъв начин елементарно в последните години. Благодаря на всички мои съотборници и това, че за поредна година записахме доста мощни резултати. Благодаря на всички, които гласоподаваха за мен. Пожелавам повече здраве и годината да бъде по-добра от предходната ", съобщи Димитър Илиев пред формалния уебсайт на Локомотив.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР