Капитанът на Левски - Божидар Митрев, изрази своето впечатление от

...
Капитанът на Левски - Божидар Митрев, изрази своето впечатление от
Коментари Харесай

Божидар Митрев: От две седмици се пише за скандали в Левски, а такива няма

Капитанът на Левски - Божидар Митрев, изрази своето усещане от мача с Витоша, а също по този начин разяснява и промяната на Николай Митов, който е на часове от уволняване.

" Има доста какво да се желае от играта. Хубавото е, че вкарахме голове, а също по този начин пропуснахме да вкараме и други, само че значими са трите точки. Няма значение дали ще бием с 10:0 или 1:0, защото и в двата случая получаваш три точки. Всеки чака нещо, само че против нас противникът също играе футбол и желае да победи. Вкарахме ранен гол, пропуснахме да удвоим, само че след това въпреки всичко вкарахме второ попадение и нещата се успокоиха ", съобщи Митрев.

" От две седмици всеки ден излиза нова информация, с цел да се прави скандал в Левски, а такива няма. Не знам кой има употребява от цялата тази работа. Левски няма употребява и потребност от сходни спекулации, както и хората, които обичат и милеят за този тим. Атмосферата в съблекалнята е прелестна. Всеки един футболист почита треньори, управление ", добави още капитанът на " сините ".

 Емил Велев: Новите играчи и неналичието на време не оправдават слабите игри на Левски
Емил Велев: Новите играчи и неналичието на време не оправдават слабите игри на Левски

" Не съм се чувал с Авраам Грант ", съобщи Кокала
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР