Капитанът на кораба Царевна Павел Павлов потвърди пред Би Ти

...
Капитанът на кораба Царевна Павел Павлов потвърди пред Би Ти
Коментари Харесай

Екипажът на Царевна развял бял чаршаф

Капитанът на кораба " Царевна " Павел Павлов удостовери пред Би Ти Ви по-ранните информации, че слизането на сушата на част от моряците е било предшествано от солово деяние на техен сътрудник.

Нервите му не издържали от напрежението, напуснал съда, намерил бойците на ДНР, след което се върнал със известие, че екипажът има един час прозорец да напусне. Групата към този момент била подготвила куфарите и слизайки, развяла бяло знаме. То било от чаршаф или калъфка, опита да си спомни капитанът.

От думите му стана ясно, че опитите за евакуация са били съпроводени с дълготрайно и стресиращо изчакване. Имало няколко благоприятни условия за бягство, координирани с Външно министерство, само че обстановката била много напрегната и никой не смеел да слезе.

" Не знаеш какво може да се случи. Откъде гърми и идват снаряди. Стреля се, чуват се звуци ", разказа обстановката Павлов. Все отново сега било по-спокойно.

" Защото съм капитан. Корабът е още жив, не е погубен, не е мъртъв. Чакаме да се разчисти синия кулоар, с цел да може да излезе корабът от него. Всеки се опасява, само че въпреки всичко имаме отговорности. Тежка е капитанската шапка " - с тези думи Павлов изясни за какво е останал на борда. С него са още няколко души:
ТЕМА преди 16 часа 639 преди 17 часа 813 преди 18 часа 4919
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР