Капитанът на женския национален отбор Цветомира Шаренкапова-Наумова е една от

...
Капитанът на женския национален отбор Цветомира Шаренкапова-Наумова е една от
Коментари Харесай

Капитанът Шаренкапова преди евроквалификацията със Сърбия: Трябва да се борим през целия мач

Капитанът на женския народен тим Цветомира Шаренкапова-Наумова е една от най-опитните състезателки в отбора. Пред BGbasket.com баскетболистката споделя по какъв начин протича подготовката и какви са упованията за

" Настроението в тима е положително. Всички упражняват на 100 % и с огромно предпочитание. Стараем се да изпълняваме треньорските инструкции и да бъдем подготвени за мача в неделя. Да, има промени в състава ни. Липсата на Ива Костова сигурно ще се усеща. Все отново тя беше главен състезател в тима ни. Много неприятна обстановка. За жал травмите са част от спорта. Отборът ще наподобява по-различен метод. Желая бързо възобновяване на Ива и да бъде подготвена за идващия прозорец ", изясни Шаренкапова.

за гостуването на България в последния кръг от квалификациите за Евробаскет 2023.

" Ние не сме се класирали напред от доста дълги години, само че не считам, че това въздейства на играта ни. Излизаме да играем против европейския първенец. Единственото, което би трябвало да създадем, е да бъдем съсредоточени, да изпълняваме това, което желаят треньорите от нас и да се борим през целия мач ", съобщи още капитанът на българския отбор.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР