Капитанът на Етър Иван Стоянов бе награден за играч на

...
Капитанът на Етър Иван Стоянов бе награден за играч на
Коментари Харесай

Капитанът на Етър: Вървим във възходяща линия

Капитанът на Етър Иван Стоянов бе награден за състезател на 21-вия кръг на шампионата.

Ветеранът е на мнение, че "болярите " са построили добър колектив, макар напускането на някои от главните играчи през зимата. Опитният футболист е удовлетворен от последните два мача на тима, в които отборът първо взе точка на Лудогорец, а по-късно разруши с 6:2 Витоша Бистрица.

"Вървим във възходяща линия. За много хора беше изненада резултатът против Лудогорец. Ние бяхме дисциплинирани и се поздравихме с точка. За мача с Витоша се очакваше да е много сложен. За тях беше на "живот и гибел ", само че също и за нас. Имахме шанс да отбележим три гола в първите минути и по-късно бе по-лесно ", сподели Стоянов.

"Напуснаха ни много основни футболисти, само че пристигнаха момчета, които съумяват да запълнят празнотата. Вижда се изключително от последните два мача, че сме добър колектив и играем като едно цяло. Целите ни са да се задържим в лигата. Стараем се да взимаме всеки идващ мач и да радваме почитателите ни. Уважаваме всеки противник, само че излизаме като еднакъв с еднакъв да играем. Който е по-добър, дано победи ", заключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР