Капитанът на Черно море Даниел Димов изрази задоволство, че успяха

...
Капитанът на Черно море Даниел Димов изрази задоволство, че успяха
Коментари Харесай

Дани Димов: Подаването на Сула ме задължаваше да вкарам

Капитанът на Черно море Даниел Димов изрази удовлетворение, че съумяха да победят Пирин и да оглавят класирането. Именно Димов донесе трите точки на своите след прекрасен гол с глава.

„ Ако би трябвало да бъда почтен, това не беше най-хубавия ни мач. Добре стана обаче, че откакто получихме ранен гол, реагирахме. Въпреки че изпуснахме положения, аз имах вяра, че ще вкараме втори гол и ще спечелим. Подаването на Мазир бе съвършено и ме задължаваше да отбележа “, съобщи Димов.

„ Трябва да отдадем и заслуженото на Пирин, който игра добре, както го направи и против ЦСКА предния кръг. Избощо Пирин няма нищо общо с тима от началото на сезона и по тази причина тези три точки за нас, които ги взехме мъчно, са извънредно скъпи. Мисля даже, че този мач бе по-голям от предхония “, сподели още Даниел.

„ Приятно е възприятието да сме на върха, само че до идващия турнирен мач с Арда има време и още не мисим за него. Сега към този момент сме на вълна за Купата, и би трябвало да подходим съществено и отговорно при гостуването на Литекс. Миналата година също играхме с тях и не бе елементарно да надделем, като Иван Дюлгеров избави и дузпа “, приключи Даниел Димов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР