Капитанът на Борусия Дортмунд Марко Ройс ще пропусне мача от

...
Капитанът на Борусия Дортмунд Марко Ройс ще пропусне мача от
Коментари Харесай

Марко Ройс продължава да лекува контузия, пропуска и мача със Севиля в ШЛ

Капитанът на Борусия Дортмунд Марко Ройс ще пропусне мача от Шампионската лига против Севиля във вторник поради травма в глезена.

" Заради зараза той трябваше да се върне към рехабилитация. По-скоро съм черноглед, че скоро ще бъде в състава ", сподели старши треньорът Един Терзич на конференция през днешния ден.

Ройс контузи крайници си по време на дербито против Шалке 04 предишния месец и Терзич в началото се надяваше, че той ще може да се завърне против Байерн Мюнхен през уикенда, само че това не се случи.

" Грегор Кобел ще се завърне на вратата, " в случай че ми покаже по-късно, че се усеща 100 % във форма ", добави Терзич.

Вратарят до неотдавна беше отвън игра заради мускулна травма.

Благодарение на успеха с 4:1 в Севиля предходната сряда, Борусия Дортмунд може да си обезпечи място на осминафиналите още тази седмица, когато одобряват испанския тим.

" Развълнувани сме и на следващия ден желаеме да създадем огромна крачка към осминафиналите пред нашите почитатели ", сподели бранителят Никлас Зюле.

За срещата във вторник Терзич чака промени в тима на Севиля, откакто старши треньорът Хулен Лопетеги беше уволнен и сменен от Хорхе Сампаоли след провалянето от германците.

" Разбира се, някои неща ще се трансформират поради промяната на треньора. Те демонстрираха положително показване против Атлетик Билбао през уикенда, можете да видите капацитета им ", добави Терзич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР