Капитанът на Беласица Марти Таушанов не скри радоста и емоцията

...
Капитанът на Беласица Марти Таушанов не скри радоста и емоцията
Коментари Харесай

Марти Таушанов: Много тежък сезон, много мъка, но заслужавахме да влезем

Капитанът на Беласица Марти Таушанов не скри радоста и страстта си от успеха на своя отбор над Вихрен (Сандански), която обезпечи завръщането на отбора във Втора лига. “Комитите ” се постановиха трагично с 3:2, като по този начин към този момент са недосегаеми на върха и ще играят професионален футбол след 13-годишна пауза.
 Беласица още веднъж е част от професионалния футбол! Беласица още веднъж е част от професионалния футбол! "Комитите " пречупиха Вихрен в голов театър
“Искам да поздравя 12-ия ни състезател - нашите почитатели. Изпълниха трибуните, дадоха ни куража и адреналина да обърнем мача. Те са компактно зад нас постоянно, просто единствено би трябвало да ги поздравим. Това е магията на Петрич. 13 години е доста време, само че ние вярвахме през цялата година. Невероятни мачове на “Царя ”, заслужавахме да влезем. Искам да благодаря на целия тим, на публиката, на кмета, на всички, които помогнаха това да стане действителност. Благодаря от все сърце.

Много труд стои за това. Миналата година не успяхме, само че тази година го изживяхме. Много тежък сезон, доста тъга. Благодарим и на Николай Николов, страховит човек. Не мога да кажа нищо, благодаря на всички хора ”, съобщи превъзбудения Таушанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР