Капитанът на България Ивелин Попов се размина с тежка контузия,

...
Капитанът на България Ивелин Попов се размина с тежка контузия,
Коментари Харесай

Капитанът на България се размина със сериозна травма

Капитанът на България Ивелин Попов се размина с тежка травма, научи Sportal.bg. Вчера, десетката на " лъвовете " получи мощен удар в дясното коляно още при започване на мача от 22-ия кръг сред неговия Ростов и Уфа. Той стартира титуляр, само че заради контузията беше сменен наложително в 24-ата минута, а минута по-късно домакините означиха единственото попадение в мача, като нанесоха първата загуба в шампионата на Попов и компания през 2019 година.

Веднага след мача треньорът на Ростов Валери Карпин съобщи, че се тормози за положението на Попов, като се надява да не е сериозна травмата му, макар че по този начин наподобява, само че не се ангажира с това какъв брой време ще отсъства българинът.

Най-добрият футболист на България за 2016 година, 2017 година, и 2018 година през днешния ден мина ядрено-магнитен резонанс, който сподели, че няма нищо ужасно. Връзките на Попов не са наранени, ами просто ударът е бил доста мощен и по тази причина има огромен оток на коляното, който ще му попречи да тренира към седмица. Самият футболист си отдъхна, откакто разбра, че се е разминал със сериозна контузия. 31-годишният софиянец даже желае да направи всичко допустимо, с цел да бъде разполагаем на Карпин за конфликта със Спартак (Москва) на 14 април.
 Ивелин Попов в Русия @@@
Попов не желае да пропусне мача против някогашния му отбор. Както е известно, той дойде в Ростов през януари, откакто разтрогна контракта си с московчани, който беше до 31 май тази година. Попето напусна Спартак (Москва) след 97 мача и 9 гола за спартаковци, с които е печелил шампионската купа и Суперкупата на Русия. Именно триумфът в шампионата на Русия през 2017 година, какъвто липсваше във витрината на Спартак от 2001 година, е най-ценният спомен на Попето, както и най-големият му триумф на клубно равнище до момента в кариерата.

Родният национал има към този момент пет мача с екипа на новия му отбор в шампионата, а също по този начин два мача и два гола в шампионата за Купата на Русия с " жълтите ".

КЛАСИРАНЕ
ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА РОСТОВ Премиер Лига 22 кръг, неделя 7 април  Уфа 1:0краен резулат  Ростов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР