Капитанът на Атлетико Мадрид Коке коментира развитието на сезона, Световното

...
Капитанът на Атлетико Мадрид Коке коментира развитието на сезона, Световното
Коментари Харесай

Коке: Няма съмнение, че Меси е най-добрият футболист в историята

Капитанът на Атлетико Мадрид Коке разяснява развиването на сезона, Световното състезание в Катар и достиженията на Лионел Меси.

Според него няма подозрение кой е най-хубавият футболист в света: " Лионел Меси? Той е най-хубавият състезател в историята. Напълно заслужава да завоюва Световното състезание и би трябвало да го поздравим. Няма полемика, с цел да се разбере кой е най-хубавият в света ".

Коке усъвършенства няколко върха този сезон и стана играчът с най-вече мачове в историята на Атлетико: " Никога не съм си представял сходно нещо. Не съм си мислел, че ще изиграя и мач с екипа на Атлетико, а беше фантазия. Опитвам се да мисля за това, което следва, а не за това, което съм постигнал. В някакъв миг ще мисля за постигнатото, само че в този момент съм фокусиран върху това, което мога да реализира ".

Този сезон " дюшекчиите " не съумяха да преодолят групите на Шампионската лига,като даже не се класираха и за Лига Европа, само че Коке отхвърля да назова това неуспех. " Думата неуспех е прекомерно мощна. Имаме страхотни футболисти и не постигнахме задачата на клуба, която беше да минем групите. Това е футболът. Трябва да се поучим от това и да не се случва още веднъж ", разяснява полузащитникът.

Той приказва и за кариерата си в националния тим на Испания: " Играх на три международни шампионати и това е нещо, което ти остава за цялостен живот. Да играеш на международно е нещо друго. Не постигнахме задачите си, само че би трябвало да забележим позитивните неща. Имаме впечатляваща група от играчи и испанският народен тим има огромно бъдеще ".

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР