Капитанът на ансамбъла по художествена гимнастика Женина Трашлиева е спортист

...
Капитанът на ансамбъла по художествена гимнастика Женина Трашлиева е спортист
Коментари Харесай

Капитанът на ансамбъла е спортист номер 1 на Бургас

Капитанът на ансамбъла по художествена гимнастика Женина Трашлиева е състезател номер 1 на Бургас за 2022 година. Най-добрите състезатели бяха наградени на специфична гала нощес от кмета на Бургас Димитър Николов.

" И през актуалната 2022 година бургаските спортисти ни дадоха доста мотиви за горделивост със своите триумфи! Благодаря на треньорите и спортните експерти, че работиха крепко, с цел да основат новите първенци на Бургас! Постигнатите триумфи, извоюваните купи и медали ще останат част от спортната история на нашия град и ще бъдат образец за подражателство за бъдещите спортисти. Бъдете здрави и продължавайте да прославяте с триумфите си Бургас! ", сподели Николов.

Състезателката по художествена гимнастика Женина Трашлиева от СКХГ Черноморец, с треньор Ана Бошева, е тазгодишният победител в анкетата на 10-е най-хубави спортисти на Бургас за 2022 година. През септември тя стана безспорна международна шампионка в многобоя с ансамбъла на България на шампионата на планетата в София.

Втора в класацията е Ева Брезалиева, художествена гимнастика от СКХГ Олимпия, с треньор Елена Симеонова.

На трето място е ветеранът по повдигане на тежести Петър Борисов от Клуб по повдигане на тежести Черноморец, с треньор Димитър Ковачев.

В подреждането следван Димитър Рачев, битка, от СКБ Бургас, с треньор Николай Дачев, двойката по спортна акробатика Георги Стоянов и Владимир Коточев от КСА Бургас, с треньор Камелия Борисова, Теодора Попова – карате киокушин, от Семеен кодекс Сентоки, с треньор Живко Андреев, Цанко Цанков от КПС Победа, с треньор Николай Николов, Жанет Ангелова – плуване, от Семеен кодекс Акулите, с треньор Кремена Магриотова, Теодора Тодорова – карате, от КК Ронин, с треньор Иван Тодоров и Веселин Георгиев – колоездене, от клуб Черноморец Бургас, с треньор Тодор Ангелов.

В категорията " Спортист с увреждания " бяха връчени три награди. Първо място зае Стоян Снежанов от клуб Джавелин, с треньор Атанас Атанасов.

На втора позиция е Албена Пенева от клуб Здраве-09, с треньор Ива Гавраилова, а трета е Валентина Марчева от клуб Джавелин, с треньор Есмерай Ибрям.

За тим на годината е определен състезателен клуб по битка " Бургас ".

В категорията " Млад гений " победител е Тодор Вълев от състезателен клуб Интер 92 по кикбокс, с треньор Васил Вълков. Втората позиция се поделя от двама състезатели. Това са Стилян Плачков – джудо, от " Джудо Бургас ", с треньор Ирина Пауникова, и Десислава Белова – плуване от клуб Черноморец Бургас, с треньор Люба Панайотова. На трето място се класира Антоанета Цанкова, художествена гимнастика от СКХГ Олимпия, с треньор Елена Симеонова.

Тази година е присъдена и специфична премия в категорията " Млад гений ". Тя е за Ердал Галиб от клуб по битка Черноморец, с треньор Кирил Димитров, оповестяват от Община Бургас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР