Капитанът Марко Ройс е напълно възстановен от контузията в глезена

...
Капитанът Марко Ройс е напълно възстановен от контузията в глезена
Коментари Харесай

Марко Ройс е готов за завръщане в игра

Капитанът Марко Ройс е изцяло възобновен от травмата в глезена и се надява да играе още в първия мач на Борусия (Дортмунд) след паузата в немското футболно състезание против Аугсбург. Това разгласи самият той, представен от ДПА. 33-годишният нападател има единствено два дуела в Бундеслигата от средата на септември насам и пропусна Световното състезание в Катар.

Борусия (Дортмунд) е на подготвителен лагер в Марбея, Испания.

" Чувствам се добре и упражнявам пълноценно с тима. Доволен съм от развиването на нещата, макар че се случват и някои пречки във възобновяване ми. По време на празниците се стараех да вляза във форма и в този момент не преставам да наваксвам. Тренировъчният лагер оказва помощ доста ", съобщи той.
 Ал Насър има все по-големи шансове за Марко Ройс
Ал Насър има все по-големи шансове за Марко Ройс

Дали ще одобри великодушната оферта?

Ройс и останалите продължително контузени се завръщат за Борусия и старши треньорът Един Терзич разполага с всички футболисти. Това дава очаквания на тима да поправи грешките от първата половина на сезона, довели го до шесто място с девет точки закъснение от върха.

" Задачата ни е да сложим основите за по-добър свършек на сезона. В момента изоставаме и би трябвало да се борим от първия ден. Няма място за оправдания. Трябват ни скорост, предпочитание и по-добро показване в борбата за всяка топка. Трябва още веднъж да стартираме да играем като тим, защото това не се виждаше в част от мачовете ни през есента ", добави Ройс.

За Дортмунд се завръща и нападателят Себастиан Алер, който мина две интервенции и химиотерапия за рак на тестисите.

" Радваме се, че той е още веднъж при нас. Себастиан е мощен душевен и ние ще се постараем да го вкараме в темп ", приключи Ройс.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР