КапиталБлатото на българската политика е в паника. Т. нар. Апартаментгейт

...
КапиталБлатото на българската политика е в паника. Т. нар. Апартаментгейт
Коментари Харесай

Капитал: Ето ви смисъла от свободните медии

Капитал

Блатото на българската политика е в суматоха. Т. нар. Апартаментгейт наруши другояче много удобния живот на възприелите се като държавно-партиен хайлайф. И се случи толкоз изненадващо, че тайните пояснения обиколиха северното полукълбо - започнаха с " американците " и свършиха с " руснаците ".

Истината е надалеч по-проста. Разкритията, на процедура от общодостъпни източници, бяха направени от няколко цивилен деятели и публицисти, които отхвърлят да одобряват всеобщата корупция и безотговорност за нещо обикновено. А това за политиците беше същински потрес - до степен, че изцяло блокираха. Когато Цветан Цветанов трябваше да дава отговор всъщност на въпроси за жилището му, той не беше в положение да даде никакъв логичен отговор. В същата ситуация изпадна и шефът на КПКОНПИ.

През последните години българските медии бяха целеустремено подчинявани, с цел да се сътвори следена осведомителна среда за ръководещите, които от ден на ден припомнят номенклатурата от времената на Тодор Живков. По тази причина чехът Петр Келнер беше спрян да купи " Нова телевизия " и тя беше дадена на близкия до властта Кирил Домусчиев.

Като живо доказателство " Нова " героичен мълча дни наред за жилището на Пламен Георгиев. Българска национална телевизия пък мълчи с парите на данъкоплатците, които е длъжна да осведоми. Където не може са се реализира " кооперативност ", в акция против издателите влиза комисията на Георгиев. А той самият, вместо да отговори за разминаванията в личните му имуществени заявления, да изяснява, че са акция на наранени от комисията " олигарси ".

Случилото се в последните седмици е прегледен образец за смисъла от медиите. Сега си представете среда, в която не няколко са останали свободни, а множеството са самостоятелни от властта. Дали нямаше да е доста по-различно?

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР