Канцеларията на израелския премиер съобщи, че Бенямин Нетаняху е подложен

...
Канцеларията на израелския премиер съобщи, че Бенямин Нетаняху е подложен
Коментари Харесай

Приеха в болница Бенямин Нетаняху след загуба на съзнание

Канцеларията на израелския министър председател заяви, че Бенямин Нетаняху е подложен на обзор в болница. Той се усеща добре.

По-късно канцеларията посочи, че Нетаняху беше признат в незабавното поделение в медицинския център Шеба в събота следобяд, откакто се почувства зле. Според източници от медицински център Шеба, на които се базира в. „ Джерусалем пост “, министър председателят е изгубил схващане, до момента в който е бил вкъщи си в Кесария и е паднал, като си е блъснал главата. Твърди се, че също е изпитвал болки в гърдите. От дома си в Кесария той бе незабавно откаран в северната част на страната. Премиерът бе в цялостно схващане при идването си в болничното заведение, ситуирана покрай Тел Авив. Твърди се, че той се усеща добре и е подложен на проучвания, с цел да се подсигурява, че мозъкът му не е повреден от рухването и сърдечният му темп е естествен.

Твърди се, че един от двамата му синове, Авнер Нетаняху, участва в болничното заведение с него, а брачната половинка му Сара Нетаняху също е на път. През октомври 2022 година министър председателят бе отведен в незабавното поделение на медицинския център Шааре Зедек, откакто припадна по време на молитвите Йом Кипур в синагога в Йерусалим. Той бе изписан, откакто всички резултати от направените му проучвания излязоха в норма. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР