Кантер няма да играе срещу Вашингтон в ЛондонЦентърът на Ню

...
Кантер няма да играе срещу Вашингтон в ЛондонЦентърът на Ню
Коментари Харесай

Кантер няма да играе срещу Вашингтон в Лондон

Кантер няма да играе против Вашингтон в Лондон
Центърът на Ню Йорк Никс Енес Кантер няма да пътува с тима за дуела против Вашингтон Уизардс заради опасения от нахлуване против него. Баскетболистът е надъхан срещу президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган и показа, че се опасява за живота си. Той удостовери, че ще остане в Съединени американски щати след успеха на Никс като посетител над Лос Анджелис Лейкърс в петък вечер заради,,проблеми с визата “.

26-годишният състезател дълго време показваше негодуванието си против турския водач на страната Ердоган и неговия политически режим, като през 2017 бе лишен паспортът му, както и бе подредено той да бъде задържан.,,За страдание, няма да отида там поради оня умопобъркан, турският президент “, показа Кантер за идния мач на 17 януари.

,,Наистина е неприятно, защото всичко това влияяе отрицателно на моята кариера, тъй като желая да бъда с тима и да им оказа помощ “, добави той.,,Но поради един лунатик, фанатик и дикатор, аз не мога да отида и да си свърша работата. Те имат доста шпиони там. Мисля, че могат да ме убият без проблем. Би било една доста грозна панорама “, приключи разтревоженият турчин.

Никс, които са са баланс 10-29 от началото на постоянния сезон в НБА, ще играят дуел в Лондон за трети път, откакто победиха Детройт Пистънс през 2013 и изгубиха от Милуоки Бъкс през 2015 година. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР