Кание Уест и Ким Кардашян безспорно са една от най-известните

...
Кание Уест и Ким Кардашян безспорно са една от най-известните
Коментари Харесай

Кание Уест, новата му кампания и пошлостта, която продава /снимки/

Кание Уест и Ким Кардашян несъмнено са една от най-известните двойки в света. Жени по целия свят желаят да наподобяват на риалити звездата (че даже и у нас), а бъдещи рапъри мечтаят да създадат най-малко един толкоз сполучлив шлагер или, дай боже, албум.
За злощастие (или пък не), сполучливите музикални планове на артиста останаха в предишното, той претърпя банкрут и реши да навлиза в стилната промишленост. Тази по този начин привлекателна сфера за знайни и незнайни наподобява апетитна и въпреки постоянно да съм „ за “ да се дава късмет на новите дизайнери и лица, това ми идва допълнително.
И не тъй като може и да не е надарен, въпреки всичко първите модели Yeezy бяха супер сполучливи, а тъй като всичко към фамилията стартира да се пропива с долнопробност.
Новата акция на Кание Уест потвърждава напълно тезата ми. Кадрите показват съвсем или изцяло голи дами, носещи единствено маратонките на wanna be дизайнера.
Че даже една от дамите е порнозвезда, която извънредно доста наподобява на Ким Кардашян. Случайност? Не мисля!
И до момента в който всички се борят за купата „ дизайнер “, представяйки изделията си пред обществото, за Кание Уест и Ана Уинтур не му стига на първия ред. Ако ще да седи и до Бионсе и Джей Зи.
Макар да се споделя, че сексът и пошлостта продават, дано си останат единствено в риалити средите и музикалните подиуми, където сходна артистичност може и да се схване добре.
Защото да застанеш до Мери Катрандзу, една от новаторките и в действителност дизайнерка, която направи незабравим дебют и се построи за няколко години като име, би било леко неловко.
Голите пошли тела, Ким Кардашян, Кание Уест и порнозвездата в акцията са друга бира, та добре, че е най-малко Кендъл Дженър, с цел да ги отсрами малко.
И с цел да не решите, че това е неоснователен хейт, можете да видите новите фрагменти от акцията в нашата изложба.
Модата умря, да живее модата!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР