Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Георги Градев

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Георги Градев
Коментари Харесай

Георги Градев призова Михаил Касабов да организа среща с кандидатите за поста президент на БФС

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Георги Градев употребява страницата си във Facebook, с цел да се обърне към краткотрайно изпълняващия функционалностите началник на централата Михаил Касабов.

Градев прикани Касабов да провежда при започване на идната седмица среща сред него и претендентите за поста президент на централата " за правене на разпоредбите и процедурите по осъществяване на конгреса ", плануван за 15 март тази година.

В същото време спортният юрист бе безапелационен, че неговото искане не бъде почетено, то той ще чака следващия " непрогледен и циничен конгрес ".

Ето я и позицията на Георги Градев:

" Апелирам към Михаил Касабов да организира среща с показаните претенденти за президент на БФС при започване на идната седмица за правене на разпоредбите и процедурите по осъществяване на конгреса на БФС на 15 март 2024 година В противоположен случай чакам непрогледен и циничен конгрес за следващ път, което ще е напълно в услуга на статуквото и ще изкара хората на улицата още веднъж.

ИК на БФС е свикал съвещание на 5 февруари, с цел да одобри документи по отношение на процедурите и разпоредбите по осъществяване на конгреса на 15 март. Отново ставаме очевидци на непрогледен развой, в който не се ползват положителни практики.

Никой от БФС не е потърсил мнението на претендентите за президент и делегатите във връзка с разпоредбите за осъществяване на конгреса и състава на помощните комисии. Героите на Доньо Донев още веднъж се стремят да основат напрежение и безпорядък, от което да завоюва възможен техен аватар. Всички го чакаме да се появи преди конгреса ", написа кандидат-президентът на БФС.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР