Кандидатът за кмет на София от Демократична България арх. Борислав

...
Кандидатът за кмет на София от Демократична България арх. Борислав
Коментари Харесай

Борислав Игнатов: Не се отказвам, продължавам с още по-голяма решимост

Кандидатът за кмет на София от " Демократична България " арх. Борислав Игнатов не се отхвърля и ще води борбата за столицата " с още по-голяма решителност ", разгласи той в публично изказване във Facebook.

Повод за реакцията му са несъвместими с журналистическата нравственос фотоси на приятелката му, публикувани преди дни от ПИК. Унизителната постъпка докара и до медийно обединяване.

Ето какво съобщи Игнатов:

" Последните дни станах обект на чудовищна персонална офанзива, която удари най-близкия до мен човек. Моментът е тежък, само че считам, че обществото би трябвало да знае обстоятелствата.

Приятелката ми е почтена жертва на дълготраен тормоз. Снимки, направени преди повече от 10 години от човек, който е обичала и му се е доверила, са употребявани за шантаж и изнудване от него, откакто тя поставя завършек на връзката им през 2011 година В безсилието и злобата си, той си разрешава да популяризира фотосите в интернет посредством подправени профили, прониква в електронната ѝ поща, и прави всичко, с цел да я унижи и срине.
Тя подхваща нужното фотосите да бъдат свалени. Незабавно подава и тъжба в Министерство на вътрешните работи, към която предава и флашка с публикуваните срещу волята ѝ фотоси. Следствието обаче остава без резултат. Сега, когато тези фотоси се тиражират, ние разбираме, че те не са изчезнали и към този момент се трансформират в инструмент за долнопробна офанзива в политическа акция.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР