Кандидатът за кмет на София и лидер на АТАКА Волен

...
Кандидатът за кмет на София и лидер на АТАКА Волен
Коментари Харесай

Сидеров напусна НС, призова Джамбазки да е честен със софиянци и да напусне ЕП

Кандидатът за кмет на София и водач на АТАКА Волен Сидеров публично внесе в деловодството на Народното събрание оставката си като народен представител. По думите му този акт демонстрира, че той е почтен пред гласоподавателите си и не се е кандидатирал само с цел да притегли повече гласове към партията си за локалните избори.

Сидеров още веднъж прикани същото да направи и претендентът за кмет Ангел Джамбазки. В противоположен случай индивидът на Вътрешна македонска революционна организация за следващ път ще заблуди хората да гласоподават за него, а ще се върне на скъпоплатената си работа в Европарламента.

„ Смятам, че това би трябвало да бъде честната игра. Излизаш за кмет на София и напускаш позицията, която си заемал до този момент”, съобщи Сидеров.

„ Призовавам Джамбазки, който е член на Европейския парламент с 15 000 евро месечна заплата, до края на предизборната акция да направи като мен. Да подаде заявление в Екологичен потенциал. Само по този метод играта ще бъде почтена. Всичко друго са игри с гласоподавателите. Ако до петък не подаде оставка, ще имаме цялостното право да твърдим, че той лъже и мами избирателите”, акцентира Сидеров.

Той добави, че за него е значимо да бъде почтен с гласоподавателите си, да бъде почтен пред българския народ.

„ И в този момент действам почтено. Нека и другите постъпят по този начин и да покажат, че политиката е запазила някакво пространство на чест и достолепие. Засега това пространство го пазя аз. Бих желал да се разшири”, заключи претендентът за кмет на София от АТАКА Волен Сидеров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР