Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Самоков Валентин Милушев ще

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Самоков Валентин Милушев ще
Коментари Харесай

Ангелкова в Самоков: Кандидат-кметът на ГЕРБ Валентин Милушев ще работи за подобряването на инфраструктурата в общината

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Самоков Валентин Милушев ще работи за подобряването на инфраструктурата в общината. Това съобщи регионалният координатор на ГЕРБ-София област и министър на туризма Николина Ангелкова по време на работно посещаване в региона. Тя и претендентът за кмет на общината разговаряха с жителите на селата Бели Искър и Маджаре. Това оповестиха от Политическа партия ГЕРБ.

Основен приоритет на държавното управление са вложенията в общините. Доказателство за това е, че две години след парламентарните избори интензивно се работи по пътя Самоков – Дупница, за който бяхме поели ангажимент “, регистрира Николина Ангелкова.

Тя заяви, че се работи и по трасето Самоков – Радуил, като сега се укрепва свлачището в региона, а по-късно ще продължат строителните действия.



На срещите с жителите на Самоков бяха разисквани и измененията в Закона за туризма. „ Важен акцент в промените е, че кметовете на обитаемоте места ще имат ангажимент част от средствата, които се събират от курортни такси, да се влагат в инфраструктурата на туристическите обекти “, изясни Ангелкова. Тя добави, че това ще способства курортът Боровец да се развива стабилно, за което значима роля има и локалната власт.

От своя страна претендентът на ГЕРБ за кмет на Самоков Валентин Милушев съобщи, че ще разчита на поддръжката на държавното управление за възстановяване на инфраструктурата в региона.

В село Бели Искър Николина Ангелкова означи, че е доста значимо обитаемоте места да работят в екип и да имат вниманието на общинския център.



„ Предлагаме ви екип, който ще е покрай хората. Всеки може да дава обещания, само че значимото е какво е направено и какво е било надградено. От вас зависи да посочвате къде ще бъде фокусът и да бъдете чувани от общинската власт “, обърна се към хората в Маджаре Никола Ангелкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР