Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Хисаря инж. Пенка

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Хисаря инж. Пенка
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Хисаря инж. Пенка Ганева откри предизборната си кампания

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Хисаря инж. Пенка Ганева откри предизборната си акция в квартал “Веригово “ и показа хората, с които ще се бори за доверието на жителите на община на 27 октомври. Като човек с управнически опит и някогашен кмет на Хисаря, който добре познава проблемите на общината, Пенка Ганева даде висока поръчка за победа.

Пред събралото се голям брой тя показа целите си за ръководство и акцентира, че има хрумвания и решения за превръщането на града и селата в по-добро място за живот и туризъм. Ганева напомни, че в първия си мандат като кмет е поела задължения и е изпълнила голям брой основни планове за общината. Те от своя страна са основали причина за качествена смяна на бизнеса, туризма, образованието, културния живот и бита в Хисаря и общината.



„ Реших да се кандидатирам още веднъж за кмет на община Хисаря, тъй като желая да продължа започнатото. Защото съм уверена, че общинската администрация може да работи по този начин, че моите съграждани, бизнесът и всички хора, които милеят за общината, да се усещат чути, разбрани и удовлетворени от това, което получават от избраниците на града “, разяснява още Ганева.

Тя добави, че познава чудесно ежедневната работа, провокациите и опциите в активността на общинското ръководство и по тази причина постоянно е полагала изключително усърдие да е покрай хората и да чува техните потребности.

Кандидатът за кмет на Хисаря напомни, че е родена в с.Паничери, само че от близо 40 години живее в Хисаря. „ Тук е моят дом, домът на дъщерите ми и този на внучките ми. Затова благоденствието на общината е моя идея “, сподели още Ганева.

Тя не пропусна да очертае и целите си в програмата за ръководство през идващите четири години, като подчертава върху грижата за младежта и спорта, обществена политика и построяването на пенсионерски клубове във всяко село, работа по планове на Европейския съюз, както и дотъкмяване на започнатото през първия й мандат.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР