Кандидатът на "БСП за България" Станислав Владимиров води в Перник

...
Кандидатът на "БСП за България" Станислав Владимиров води в Перник
Коментари Харесай

Кандидатът на БСП води в Перник при обработени 47,19 процента от протоколите

Кандидатът на "БСП за България " Станислав Владимиров води в Перник при обработени 47.19 % секционни протоколи, оповестява ОИК. За социалиста са дали своят вот 41.61 на 100 от гласоподавателите. Досегашният кмет и претендент за втори мандат от ГЕРБ Вяра Церовска получава на този стадий 38.52 % от гласовете.

В Радомир при 98,17 на 100 обработени протоколи води избраникът на ГЕРБ Пламен Алексиев, за който са дали своят вот 42,58 %. Втора е претендентката на Българска социалистическа партия Евдокия Асенова, предпочетена от 19,61 на 100 от гласоподавателите.

Избрани са кметове на общините Трън, Брезник, Ковачевци и Земен. В Трън ще продължи да ръководи досегашният кмет, повдигнат от ГЕРБ Цветислава Цветкова, която е получила доверието на 71,65 на 100 от гласоподавателите. Начело на най-малката община Ковачевци остава досегашният кмет, повдигнат от "БСП за България " Васил Станимиров, подсилен от 75,91 на 100 от гласоподавателите. В община Брезник още веднъж е определен самостоятелният Васил Узунов със 72,70 % от вота на гласоподавателите. За шести мандат на кметския стол в Земен застава досегашният кмет и фаворит на ГЕРБ Димитър Сотиров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР