Кандидатът на "Атака" за вицепрезидент - Магдалена Ташева, каза в

...
Кандидатът на "Атака" за вицепрезидент - Магдалена Ташева, каза в
Коментари Харесай

Ташева от "Атака": Само Сидеров предизвика Радев, останалите са спаринг партньори

Кандидатът на "Атака " за вицепрезидент - Магдалена Ташева, сподели в предаването "Денят ON AIR ", че се явяват на изборите, с цел да спасят честа и достолепието на България.

"Единственият политически водач, който има дързостта да провокира Румен Радев, е Волен Сидеров. Той хвърли ръкавицата и провокира Радев на спор по най-болезнените проблеми във външната и вътрешната политика. Опасявам се, че Румен Радев няма да одобри предизвикването. Например, тъй като не може да издържи един спор с Волен Сидеров.

А всички останали са спаринг сътрудници ", съобщи тя. Ташева обърна внимание, че от много време се следи корист с професорите в България. "Всяка партия, която или ѝ е платено да не се яви, или е дала обещание подмолна поддръжка, нормално крие това свое безволие зад кандидатурата на някакъв професор, който е неизбираем ", добави тя пред "Bulgaria ON AIR ".

Политическа партия "Атака " има няколко доста основни целта. "Първият е да извадим България от примката на фронтова страна, която ще бъде използвана като територия за война с Русия. Искаме референдуми по всички значими за нацията въпроси. Например, дали България би трябвало да остане член на НАТО или да напуснем. Също по този начин ще попитаме дали са съгласни да имаме четири американски бази на НАТО в страната ", изясни Ташева.

"Ще обединим народа посредством базата на националния интерес. Националният интерес е оня хоросан, който само може да сплоти едно общество. Аз не считам, че обществото е разединено. Има политическа битка. Онези, които внушават, че е станало някакво съдбовно разцепление в действителност манипулират обществото ", сподели Ташева.

Тя акцентира, че президентът ще помогне за решение на рецесиите в страната посредством своите пълномощия.
"Ако ние спечелим националното доверие, първото, което ще създадем, е да хвърлим светлина върху политиката, която се води в президентството. Едни огромни сегменти от тази политика тънат в сива мъгла ", акцентира гостът в студиото.

Според Ташева президентът е предназначен от Конституцията да упражнява своето въздействие във всяка една сфера на обществено-политическия живот и поради това той има собствен представител във всички значими държавни институции.

"Автентична здравна рецесия няма, има агитация на пандемия. Тава се потвърди доста пъти. Пандемия няма. Има обществен инженеринг, който сега се ползва върху по-голяма част от света ", уверена е тя.

Кандидатът на "Атака " за вицепрезидент добави, че обстановката с газа е изкуствено провокирана рецесия, поради политиката на Брюксел, който принуждава страните да си унищожават самостоятелните запаси, които им подсигуряват самостоятелност.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР