Кандидат-купувачите на Манчестър Юнайтед трябва да изпратят финалните си оферти

...
Кандидат-купувачите на Манчестър Юнайтед трябва да изпратят финалните си оферти
Коментари Харесай

Ясен е окончателният срок за последните оферти за Манчестър Юнайтед

Кандидат-купувачите на Манчестър Юнайтед би трябвало да изпратят финалните си предложения за клуба до 28 април. Фаворитите остават шейх Джасим бин Хамад ал-Тани и сър Джим Рактлиф, които желаят цялата благосъстоятелност върху 20-кратния първенец на Англия. Има и много оферти за закупуване на избрани дялове от клуба против вложения. Това обаче би означавало, че семейство Глейзър ще остане на " Олд Трафорд ". Подобен сюжет въобще не се приема от почитателите на Манчестър Юнайтед и Джоел и Аврам Глейзър са наясно с това. Именно заради тази причина най-вероятно целият развой по намиране на нови вложители, управителен от американската банка „ Рейн “, ще приключи с цялостна продажба на клуба.

Според „ Дейли Мейл “ през днешния ден всички кандидат-купувачи имат опция да зададат последните си въпроси към актуалните притежатели и техния екип. След това те ще би трябвало до 28 април да изпратят своите трети предложения, които ще бъдат и дефинитивни. Надеждата на почитателите е Манчестър Юнайтед да има нови притежатели още през лятото, с цел да може Ерик загар Хаг да получи най-хубавите условия за укрепване на състава преди началото на идващия сезон. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР