Канадско-американският актьор Киану Рийвс е известен в десетки държави със

...
Канадско-американският актьор Киану Рийвс е известен в десетки държави със
Коментари Харесай

Най-тъжната история в Холивуд: Киану Рийвс, който мина през трудностите на три живота

Канадско-американският артист Киану Рийвс е прочут в десетки страни със своите функции в " Матрицата " (1999), " Адвокат на Дявола " (1997) и други известни филми, само че доста по-малко хора по света са наясно с необикновените и трагични условия в неговия живот и с всичко, през което е минал.
Видеоклип, оповестен във Фейсбук, споделя в резюме за ориста му. Видеото, както и други сходни на него за Киану Рийвс, беше споделено в последните седмици хиляди пъти и послужи за мотивационен материал, който да увери хиляди хора, че постоянно има път напред човек да се оправи с компликациите, че това, което ни се коства проблем в действителност постоянно не е и че този артист не е като всички останали.

Преди да стане богата кино звезда, Киану Рийвс минава през серия трагични събития. Той е роден в Бейрут, Ливан. Син е на дизайнерка на костюми и геолог. Майката на Рийвс е англичанка, а татко му американец с хавайски, китайски и британски генезис. Тя работи в Бейрут, когато среща бъдещия си брачен партньор. Бащата на Рийвс работи като неквалифициран служащ, само че бива пратен в Хавайския затвор поради продажба на хероин. Той изоставя своята брачна половинка и семейство, когато Киану е на 3 години и Рийвс въобще не поддържа връзки с него. Рийвс е кръстен на своя чичо – Хенри Киану Рийвс. Киану е хавайска дума, която значи " студен лек вятър над планините ".

Майка му се развежда и се мести първо в Австралия и след това в Ню Йорк. В Америка тя среща Пол Арън – режисьор в Бродуей и Холивуд, за който се омъжва. Двойката се мести в Торонто, Канада, само че се развежда през 1971. По-късно, през 1976, майката на Рийвс се омъжва за уредника на рок концерти Робърт Милър, само че се развежда и с него през 1980. Четвъртият й брачен партньор Джак Бонд е коафьор. Техният брак се разпада през 1994 година.

Баби и дядовци отглеждат Рийвс и сестрите му. В продължение на 10 години, от 13-ходишен нататък, артистът не вижда и не чува татко си. Учил е в четири разнообразни междинни учебни заведения, което прави образованието му доста мъчно. Сестра му Ким е имала дислексия.

Губи най-хубавия си другар, когато е на 23 години - Ривър Финикс умира от свръхдоза пред клуб в Лос Анджелис през 1993 година

През 1999 година обичаната на Киану Рийвс Дженифър забременява с щерка им. Но детето е мъртвородено и това им коства връзката. Погребват Ава (8 месеца), а няколко седмици по-късно се разделят.

Дженифър умира при автомобилна злополука 18 месеца по-късно, Рийвс мъчно претърпява това.

Една от сестрите на Киану Рийвс е имала левкимия. Тя е излекувана. Впоследствие артистът подарява 70% от парите, които печели от " Матрицата ", на лечебни заведения за лекуване на левкимия.

Популярни са изказванията, че въпреки че е милионер, Рийвс може да бъде забелязан в метрото на Ню Йорк - това е истина, само че той също по този начин е и фен на мотоциклетите, кара и " Порше ", има ретро типичен мотоциклети.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР