Канадска телевизия излъчи любимия коледен филм „Сам вкъщи 2“ без

...
Канадска телевизия излъчи любимия коледен филм „Сам вкъщи 2“ без
Коментари Харесай

Канадска телевизия излъчи „Сам вкъщи 2“ без сцената с Доналд Тръмп

Канадска телевизия излъчи обичания коледен филм „ Сам у дома 2 “ без сцената, в която взе участие президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

„ Си Би Си” показа, че е премахнала късата сцена с Тръмп и осем минути от кино лентата още през 2014 година, с цел да направи място за реклами и отрязването не е политически акт.
“Дисни ” ще прави нова версия на “Сам у дома ” “Дисни ” получиха правата върху всички продукции на “Фокс ”
Доналд Тръмп, известна медийна фигура по това време, се появява във кино лентата от 1992 година, когато героят на Маколи Кълкин- Кевин се разделя с родителите си и се озовава с хотел „ Плаза “ в Ню Йорк, чийто притежател е американският държавен глава.

Тръмп се появява на екрана за няколко секунди, казвайки на Кевин, че лобито на хотела е „ долу в залата и отляво”, написа „ Фокус”.
Семейство Тръмп поздравиха американците за Коледа Американският президент насочи специфична молитва към американските военнослужещи
Доналд Тръмп упрекна за махането на сцената от кино лентата канадския министър председател Джъстин Трюдо.



„ Изглежда на Джъстин Т. не му харесва да го прилепям да си заплати за НАТО и търговията “, написа американският президент в „ Туитър “ и добави „ Филмът в никакъв случай няма да е същият (шегувам се)”.



По време на конферентен диалог с американски бойци зад граница във връзка Коледа, Тръмп съобщи, че „ Сам у дома 2” е огромен коледен шлагер.



Синът му – Доналд Тръмп младши съобщи, че отрязването на сцената е „ жалко”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР