Кампанията на президента Байдън стартира нова седемцифрена покупка на реклама

...
Кампанията на президента Байдън стартира нова седемцифрена покупка на реклама
Коментари Харесай

Кампанията на Байдън продължава да се фокусира върху абортите с нова покупка на реклама, спиране на кампанията на Камала Харис във Филаделфия

Кампанията на президента Байдън започва нова седемцифрена покупка на реклама в четвъртък, съсредоточена към аборта, главен въпрос за неговата акция, до момента в който се пробва за свързване на ограничаващите държавни забрани за аборти с някогашния президент Доналд Тръмп.

То ще се организира на две години от приключването на проектостановище на Върховния съд по делото Добс, което анулира Роу против Уейд и трансферира решенията за достъп до аборт на щатите.

Рекламата на акцията, озаглавена „ Наказателно гонене “, споделена за първи път с CBS News, включва акушер-гинеколог от Тексас, който приказва за това по какъв начин съвсем цялостната възбрана на абортите в щата, въведена след решението на Добс, я е принудила да избяга от положение, с цел да се грижи.

рекламата.

Рекламата стартира с част от изявлението на господин Тръмп за списание Time, в което той сподели, че страните би трябвало да решат дали да преследват дамите, които вършат аборт.

„ Щатите ще кажат “, сподели Тръмп пред списание „ Тайм “ в интервют...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР