Кампания с хаштаг #Januhairy, космат януари, набира сила в социалните

...
Кампания с хаштаг #Januhairy, космат януари, набира сила в социалните
Коментари Харесай

Кампанията Космат януари набира сила онлайн

Кампания с хаштаг #Januhairy, окосмен януари, набира мощ в обществените медии. Идеята е подета от 21-годишната студентка Лаура Джаксън, която я употребява, с цел да събере пари за просветителна стратегия, ориентирана към познаване на човешкото тялото.

Когато за първи път започнах да отглеждам космите си, майка ми ме попита: „ Мързи ли те или се опитваш да докажеш нещо? “, написа Джаксън в Instagram. "Защо би трябвало да ни назовават мързеливи, в случай че не желаеме да се обръснем? "

Фейсбук страницата Januhairy прибавя малко повече детайлности по отношение на философските основи на благотворителния акцент: „ Обществото наподобява се държи по този начин, като че ли естествените косми, които порастват по телата ни, с непривлекателни и неприятни. Ние сме толкоз привикнали да отстраняваме космите по тялото си, че не сме осведомени с достоверната си същина, изясняват в страницата.

Участниците за последно са се бръснали в новогодишната нощ и възнамеряват да се откажат от процедурата до февруари. Жени от цялостен ​​свят също се причислиха към самодейността и споделиха фотоси на космите по краката и подмишниците си.

Не е изненадващо, че придвижването провокира развълнуван спор онлайн. Някои приветстват участниците за техните старания, до момента в който други записаха негативно.

Снимки вижте ТУК!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР