Камелия сюрпризира с новината, че обмисля да се разголи в

...
Камелия сюрпризира с новината, че обмисля да се разголи в
Коментари Харесай

Камелия за автобиографичната си книга: Ще има много обидени

Камелия сюрпризира с новината, че обмисля да се разголи в автобиографична книга. В нея хитовата изпълнителка не счита да икономисва нищо и по всичко проличава, че ще акцентира над житейските уроци. Огън-момичето не просто ще опише за живота си - тя желае да помогне и да бъде потребна посредством своя опит на читателите на книгата си, научи HotArena.

Блондинката счита за значимо, предприемайки тази крачка, да разголи душата си и да не икономисва нищо. Много неща, призна Камелия, към момента са скрити и са си единствено за нея и индивида до нея – Цветин. Певицата е уверена, че няма смисъл да споделя към този момент чути неща. „ За мен автобиографията е едно цялостно откриване, в което не би трябвало да се икономисва истината. Вероятно ще има афектирани, само че и те имат правото да кажат своята версия в своите биографии ”, счита Камелия.

Тези дни Камелия най-сетне разяснява ринопластиката, с която изненада всички. Блондинката, която отново ще е наставник в музикалното шоу „ Гласът на България ”, показа, че носът й не е скъсяван, просто е изправен и е нужно повече време, с цел да се стигне до търсения резултат. Тя се подложила на ринопластика, тъй като през последните години генетиката почнала да се демонстрира при нея. Носът е един от дребното органи, които се развиват цялостен живот. Във семейството на татко й са „ по -присъстващи откъм носове ”, а с годините леката чупка на носа почнала да става по-видима. Имайки поради, че на 10 януари тя чества 50-тия си празник, решила „ да се освежи и леко да изтрие тази гърбичка и връхчето на носа, к оето усмихвайки се висяло малко надолу ”. Благодарение на филтрите, това не ми личало, само че онлайн се виждало. „ В момента още се възвръщам от тази намеса, тъй като при нея би трябвало да мине най-малко година, с цел да се получи търсения резултат ”, показа звездата на фолка.

„ Факт е, че първоначално разликата е шокираща, само че в действителност това е развой, който следва да се усъвършенства и тъканта би трябвало да се намести. Така че това не е финалният метод, както ще наподобява след една година. Вярвам в доктора, който ми направи ринопластиката – проучила съм го, а той ми сподели: „ Имай самообладание, ще се случи! ”, показа Камелия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР