Камарата на представителите на американския Конгрес прие плана на демократите

...
Камарата на представителите на американския Конгрес прие плана на демократите
Коментари Харесай

Приеха плана на демократите за стимулиране на икономиката на САЩ в размер на 2,2 трлн. долара

Камарата на представителите на американския Конгрес одобри проекта на демократите за ограничения за стимулиране на растежа на националната стопанска система в изискванията на пандемията в размер на 2,2 трилиона $, предадоха международните организации. В поддръжка на проекта се оповестиха 214 членове на Камарата, а срещу - 207.

Законопроектът, съдържащ проекта, обаче е подложен на критика от републиканците и в този му тип няма късмет да бъде утвърден в Сената, следен от Републиканската партия.

Според републиканците проектът ще излезе прекомерно безценен, макар че демократите понижиха сумата по него с над трилион $ от май насам.

.Екипът на президента Доналд Тръмп бе предложил проект в размер на 1,6 трилиона $ за стимулиране на растежа на стопанската система, а Белият дом беше отхвърлил проекта на демократите за 2,2 трилиона $ като лекомислен.

Конгресът и Белият дом утвърдиха по-рано през годината над 3 трилиона $ ограничения против коронавирусната пандемия и последствията от нея, само че финансовият министър Стивън Мнучин, както и конгресмени от двата политически лагера акцентираха, че са нужни още стопански тласъци.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР