Към момента на писане на статията Биткойн (BTC) се оценява

...
Към момента на писане на статията Биткойн (BTC) се оценява
Коментари Харесай

Повечето Биткойн инвеститори са на печалба при текущите цени – ще има ли разпродажби?

Към момента на писане на публикацията Биткойн (BTC) се прави оценка на $34,795, което демонстрира мощен скок в представянето на водещата криптовалута, чиято цена единствено за седмица се е нараснала с над 25%.

Към 26 октомври данните на IntoTheBlock, сочат, че 80% от всички адреси на крипто портфейли, притежаващи Биткойн, се намират “ “. Обратно, 18% от притежателите на Биткойн сега изпитват неосъществени загуби, а 2% са нито на облага, нито на загуба.

Забележително е, че едвам 11% от всички притежатели попадат в класификацията на IntoTheBlock за “ ” и “ “, отнасяща се за адреси, притежаващи надлежно над 0.1% и 1% от предлагането на Биткойн в обращение.

Освен това болшинството (70%) са дълготрайни притежатели, които са придобили монетите си преди повече от година. Около 24% държат за интервал сред 1 и 12 месеца, а 6% са краткосрочни притежатели, които неотдавна са придобили настоящите си салда.

От решаващо значение е да се признае, че при забележителна част от притежателите, които са или “ “, или на позиция с нулева облага, има нараснала възможност те да обмислят продажба на своите активи, с цел да осъществят облаги или да се предпазят от евентуални загуби, ако пазарните настроения вземат мечи поврат.

Въпреки това прозренията от сигналите за трендове на IntoTheBlock демонстрират, че бичият подтик на Биткойн може да се резервира за забележителен интервал от време.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР