Към 28 септември 2021 г. Хърватия е изпълнила всички необходими

...
Към 28 септември 2021 г. Хърватия е изпълнила всички необходими
Коментари Харесай

УСПЯХА: От 1 ноември отпадат визите за хърватски граждани за пътуване до САЩ

Към 28 септември 2021 година Хърватия е изпълнила всички нужни двустранни съглашения за сигурност и е изпълнила нужния % на отвод за издаване на виза, което ѝ разрешава да влезе в програмата за анулация на визи на Съединени американски щати. Това значи, че хърваските жители ще могат да пътуват до Съединени американски щати за бизнес и туризъм в множеството случаи без виза от 1 ноември 2021 година, оповестяват от Посолството на Съединени американски щати в Загреб.

Те ще би трябвало да получат утвърждение от електронната система за позволение за пътешестване онлайн, като ще аплайват минимум 72 часа преди плануваното пътешестване.

Пътуващите без визи би трябвало да имат паспорти с вградени компютърни чипове и да получат електронно позволение, която все още коства 14 $ и е годно до две години за многократни пътувания до Съединени американски щати.
свързани новини10571на 20.10.2020
Хърватските жители, които желаят да пътуват в Съединените щати за повече от 90 дни или които желаят да се занимават с действия, изискващи други категории визи, да вземем за пример за работа или образование в Съединените щати, към момента би трябвало да имат съответната категория виза.

От всички страни в Европейски Съюз само жителите на България, Румъния и Кипър към момента се нуждаят от визи за пътешестване до Съединени американски щати.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР