Калоян от “Фермата празнува 29 в компанията на страхотна приятелка,

...
Калоян от “Фермата празнува 29 в компанията на страхотна приятелка,
Коментари Харесай

Гвардеецът от „Фермата“ заби пожарникар

Калоян от “Фермата ” чества 29 в компанията на страхотна другарка, чиято специалност е пожарникар.  Красивата Габриела Илиева има още едно амплоа - танцьорка в национална групировка “Играджии ”.  “Когато ме прегърна,  усетих това особено възприятие на сигурност, протекция и любов “, написа тя в Инстаграма си, споделяйки тяхна обща фотография.

Гвардеецът е от колоритните участници в риалитито, който феновете няма да не помнят освен поради интензивността му, само че и поради занимателните му мнения към останалите.  При влизането си във “Фермата ” той показа, че това, което най-вече му липсва, е любовта, както и че мечтае за свое семейство. Калоян, който гостува в “Тази заран ”, обаче акцентира със самоччувствие, че в никакъв случай не му е липсвало женско внимание.

Както се знае, Калоян Донков от Кокаляне е пълководец на взвод към Националната гвардейска част. Във “Фермата ” двамата с Петър станаха близки другари и показаха ритуала „ побратимяване “ пред останалите фермери - двамата порязаха пръстите си и смесиха кръвта си с заричане посред им постоянно да има доверие и да разчитат един на различен. Калоян се подреди на второ място по зрителски избор, само че на борбите не съумя да се показа добре поради здравословното си положение. “Яд ме е, несъмнено. Може ли да станеш втори и да не вземеш успеха?! Но щом Хепи Ванче завоюва – значи е заслужила. Аз не съм индивидът, който да споделя дали е вярно или не ”, показа той тогава.  Финала той посвети на “жената светица ” в живота си – неговата майка. Калоян има  близнак, с който са дружно в националната армия, както и сестра.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР