Калина Андролова, фейсбукКалина АндроловаКирил Петков: „Всъщност решението от вчера не

...
Калина Андролова, фейсбукКалина АндроловаКирил Петков: „Всъщност решението от вчера не
Коментари Харесай

Кирил Петков е страхливец, който всеки път бяга от отговорност !


Калина Андролова, фейсбук
Калина Андролова
Кирил Петков: „Всъщност решението от през вчерашния ден не е мое решение.“ Хора, няма подобен злощастник! Наистина няма. Този човек няма визия какво съставляват отчетите на службите, няма визия по какъв начин се употребяват тези отчети, защо служат, по какъв начин се образуват политически решения и прочие Просто като му видиш постоянно захилената физиономия и ти излиза наяве, че е мисловен и същностен негодяй, илитерат, инцидентно попаднал в политиката.

Но най-лошото е, че е страхливец, който всякога бяга от отговорност. Стане ли скандал с следващото му действие-глупост, Кирил Петков мигновено се отмята от решението си. Страхливец! И като всеки страхливец в историята на света, той е злопаметен, да си го върне, да им покаже кой кого, тарикатче, което ще прецака този, ще си върне на оня, няма да не помни.

Както отпреди епохи е забелязал Лопе де Вега: „Невежите отмъщават на учените. Светът е подобен.“ Защото това е натюрелът на хората с този профил. Получават нещо от ориста не съгласно уменията си, не като отговор на извървения път, а инцидентно. Затова и се вкопчват в тази случайност и стартират да водят изтощителна война за нея. Има толкоз исторически образци. Кирил няма достолепие да отбрани нито едно свое бутафорно деяние.

Той е просто един магьосник, мисловен илюзионист (казано жестоко мошеник), който добре си живееше живота преди да стане политик, движейки се по правилото: „Ако не можеш да смайваш с искра, объркай ги с безсмислици“. Уви, българската държавност падна напълно съвсем ниско със семейство Петкови и компания другари. Абсолютното дъно! Не мога да допускам, че мислещи другояче хора, могат да се вържат на тази подигравка, която трансформира Министерски съвет в оргийна дупка.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР