Календарната футболна година приключи, но с това не стихват страстите

...
Календарната футболна година приключи, но с това не стихват страстите
Коментари Харесай

Китайски тим извади оферта за Неделев

Календарната футболна година завърши, само че с това не стихват пристрастеностите по обичаната игра. Вниманието на хората, обичащи обичаната игра е ориентирано с изключение на към празничните софри, и към трансферния пазар. Халфът на Ботев Тодор Неделев се обрисува като най-спряганият за продажба състезател от нашето състезание след красивия гол в дербито с Локомотив и трите попадения във вратата на Бистрица.
Неделев наподобява една крачка по-близо до трансфер в чужбина, в сравнение с в ЦСКА и Лудогорец, които демонстрират интерес към него. Според китайското издание Sina Sports, локалният Шъдзяджуан към този момент е изпратил формалното си предложение към Ботев за офанзивния халф. Финансови параметри не се оповестяват, както и каква заплата би получавал звездата на " канарчетата ", в случай че избра да заиграе в най-многолюдната страна.

Очаква се обаче да има развръзка след началото на 2019 година, тъй като трансферният прозорец отваря на 1 януари. Според изданието, персонално наставникът на отбора Ясен Петров е настоял за привличането на Неделев и е предиздвикал управлението да направи всичко по силите си да го убеди да пристигна. Очаква се и той да се включи в диалозите по убеждаването му.

Шъдзяджуан сега се подвизава във втора дивизия на Китай, като приключи на шесто място през последната акция. През новата задачата ще е още веднъж промоция в елита, където ритат и огромните звезди. Преди това в този тим са играли още Георги Илиев и Емил Гъргоров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР