Каквото и правителство да се създаде или да не се

...
Каквото и правителство да се създаде или да не се
Коментари Харесай

Костадинов: Ние поставяме под въпрос съществуването на държавата си

„ Каквото и държавно управление да се сътвори или да не се сътвори, би трябвало да гледаме едно главно нещо – да продължи да съществува българската страна спокойно и обикновено. Ние слагаме под въпрос съществуването на страната си “.

С тези думи водачът на „ “  коментира първите планирани резултати.
„ Очаквах по-висока  и това е, което ме тормози. Имаме интензивност, която в най-хубавия случай ще се приближи до тази от ноември предходната година, която на собствен ред беше рекордно ниска “, сподели Костадинов.
„ Ако това се задържи като наклонност, слагаме под въпрос самия метод, по който законно действа българската държавност “, счита той.
Костадинов призна, че виновността е във всички политици, даже в самите „ “, тъй като може би не са съумели да убедят задоволително доста хора да .
„ Никъде ние не разясняваме персони и имена. За нас те са почти идентични. Хората, които са в управителните позиции на партиите, се разграничават само по имената и семействата си. По политики не се разграничават. От тази позиция считам, че в този момент няма да имат необикновен проблем да сформират кабинет “, сподели Костадинов, допълвайки, че въпросът е какъв брой ще бъде резистентен.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР