Какво знаем за Бадър Хари? Той е на 35 години,

...
Какво знаем за Бадър Хари? Той е на 35 години,
Коментари Харесай

Четирите момичета, които опитомиха Бадър Хари

Какво знаем за Бадър Хари? Той е на 35 години, живее в Амстердам, само че фамилията му произлиза от Мароко и е един от най-хубавите кикбоксьори в света! Също по този начин е добър другар на звездата на Ювентус Кристиано Роналдо, а скандалните им фотоси постоянно са обект на коментар. Доскоро беше в пандиза поради разнообразни сбивания в нощни клубове, само че излезе предварително.

Знаем, че Бадър Хари ще се изправи в реванш против Рико Верхувен на 21 декември, откакто през 2016 година загуби и си потегли от кръга със счупена ръка.


Какво не знаем за Бадър Хари? Всъщност съвсем нищо за персоналния му живот!

Кикбоксьорът не е от тези, чиито фамилии участват в медиите. В новинарските издания той се появява единствено преди мач или след следващата си невъздържана изцепка в заведенията.

В обществените мрежи е спестовен, само че фотосите му демонстрират, че има 4 девойки в живота му, които, макар имиджа му на яростен палач на кръга, могат да го опитомят и да го накарат да им извърши всевъзможни стремежи.

Огромна заслуга за тяхното появяване на бял свят има неговата красива брачна половинка Дафне. Тя е някогашен холандски модел, а сега е кулинарен блогър и стопанка. Освен това е майка на 3 неотстъпващи по нищо на нейната хубост дъщери. Именно те са повода Бадр да се опита да е по-смирен.

" Пътят към триумфа включва доста лагери и ограничения. Най-тежкото от всички сигурно е това да съм надалеч от фамилията си. Да съм татко и брачен партньор ме научи да слагат потребностите на фамилията си пред личните. Освен това ме стимулира всеки ден да последвам ориста си. Всяка капчица кръв, пот и сълзи е пролята, с цел да могат те да се гордеят с моя завет. Благодаря им за тяхната безгранична обич ", гласи една от последните изявления на Бадър Хари.

Трите хубавици в скута на Хари са по-важни от всяка една негова победа и той ги пази доста ревностно. Амбър е на 7, а татко твърди, че към този момент е много по-умна от него.

В изявление за марокански уебсайт Хари споделя, че русата хубавица посещава учебно заведение в Мароко, мисли на британски, само че приказва без проблем холандски и марокански.

След издаването на присъдата му, поради която той прекара година и 10 дни в пандиза, Бадр съобщи, че най-тежко е било да изясни на Амбър, че би трябвало да се отдели от нея за известно време.

" Не можеш да обясниш на едно малко момиче какво е пандизът и да не го нараниш. Обикновено си приказвам с нея всеки ден или се виждаме. Беше тежко ", споделя кикбоксьорът.

Малката Амбър постоянно молила татко си да се прибере най-малко за малко. За негово благополучие тази разлъка не продължи с години.

" Видях децата си на идващия ден, откакто се прибрах от пандиза. Събудих се, Амбър ме гледаше без да споделя нищо 5 минути, а по-късно прошепна: " Тате, ти си у дома!? ", споделя още той.

Средната принцеса в фамилията на Бадър Хари е на 3 години и носи името Хоуда. Тя е кръстена на сестрата на Бадр, която умря през 2016 година след дълго боледуване.

За най-новото попълнение в фамилията не се знае нищо - нито нейните години, нито името.
И трите девойки, които съумяха да " опитомят " Бадр Хари, сигурно ще стискат палци за негово положително показване против Рико Верхувен на 21 декември. Битката ще бъде излъчена директно по RING от 22:00 часа.
btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР