Какво вещаят звездите на всеки знак от зодиака в любовен

...
Какво вещаят звездите на всеки знак от зодиака в любовен
Коментари Харесай

Най-точният любовен седмичен хороскоп за всяка зодия

Какво вещаят звездите на всеки знак от зодиака в любовен проект за интервала от 10 до 16 юли.

Овен

Очакват ви вълнуващи любовните завършения през тази юлска седмица! Има доста благоприятни условия за свободните да се забавляват или да влязат в сериозна връзка. Флиртът и вниманието от противоположния пол ще са в обилие. Романтични ваканции, взаимни пътувания, нови полови техники - всичко това ще ви донесе неизпитвани страсти и специфичен послевкус.

Телец

Необвързаните ги чакат нови запознанства – бъдете подготвени и открити за тях. Може би незабавно ще намерите общи полезности и ползи. За да започнете хармонична връзка, помнете своите потребности, обичани неща и саморазвитие. За обвързаните тази седмица ще донесе страсти на по-дълбоко равнище. 

Близнаци

Търсете компромисни решения, които да удовлетворят както вас, по този начин и колегата ви. Ще имате удобни условия за подсилване на взаимоотношенията. Необвързани, огледайте се! Изглежда, че в най-близкото ви обграждане има ваша сродна душа.

Рак

Ако сте изтощени от спорове, станете по-меки и дипломатични. Спрете да контролирате всичко! Може би половинката ви се нуждае от вашата поддръжка и грижа. Ако сте изтощени от празни романи, направете отмора и се концентрирайте върху здравето и саморазвитието си. Опитайте се да стоите надалеч от всевъзможни любовни спорове и драми.



Лъв

Тази седмица ще е гореща за вас! Обвързаните би трябвало да отделят време за половинката си. Обгърнете колегата си с деликатност и обич. Искрата сред вас към момента пламти! При необвързаните може ненадейно да избухне пристрастеност, където възприятията засенчват мозъка. Дайте си време да проучите колегата си и същинските му планове.

Дева

Сърцето ви е изпълнено с обич. Не позволявайте красивите усеща сред вас да изстинат. Подкрепяйте обичания си. Би било хубаво да организирате взаимна отмора. Свободните ще се окажат в самия център на любовните пристрастености. 

Везни

Новата седмица носи непоклатимост в сантименталните връзки при тези, които са във връзка отдавна. Младите двойки ще преминат теста. Време е да достигнете ново равнище. Необвързаните имат всички шансове да се разделят със самотата. Дори запалените ергени могат да срещнат любовта на живота си!

Скорпион

Тази седмица ще бъде изпълнена с приятни и сантиментални моменти! Но не забравяйте, че хармоничните връзки изискват старания. Общувайте намерено, споделяйте проектите си. Свободните ще срещнат забавен човек на работа или в другарски кръг, с който може да се развие буен разказ.

Стрелец

Бъдете до половинката си. Любимият има потребност от вашето внимание. Споделеното време носи наслада и ентусиазъм. Необвързаните ще срещнат специфичен човек. Не се опасявайте да покажете самодейност и откровеност, с цел да осъществите контакт!

Козирог

Избягвайте споровете тази седмица. Решете всички проблеми умерено и, в случай че е допустимо, просто се отпуснете. Ако сте необвързани, една нова любовна история може да ви завърти главата. Но не спирайте да мислите рационално и да гледате действително на нещата! Сериозността на една връзка се тества от времето.

Водолей

Тази седмица ще изпитате ярки страсти с обичания човек! Ако сте необвързани, не подарявайте сърцето си елементарно на всеки. Изберете заслужен сътрудник, проверете го за сериозността на възприятията и избягвайте любовните триъгълници.

Риба

Новата седмица ще бъде изпълнена с обич и романтика. Ако към този момент сте обвързани, елементарно можете да заздравите връзката с колегата си и да повишите равнището на доверие. За задачата бъдете отворени към нови хрумвания и експериментирайте. За необвързаните предстоят доста забавни запознанства. Избирайте сътрудник по дейности, а не по красиви думи. 



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР