Какво се случва със съпругата на английския престолонаследник Уилям? Опитът

...
Какво се случва със съпругата на английския престолонаследник Уилям? Опитът
Коментари Харесай

Кейт като Путин: Принцесата бере душа, на снимките е двойничка

Какво се случва със брачната половинка на британския престолонаследник Уилям? Опитът да се отговори на терзанията за здравословното положение на Кейт Мидълтън посредством издание на папарашка фотография в американския уебсайт TMZ внезапно даде противоположен резултат. Социалните мрежи гърмят от теории, че принцесата е в доста тежко положение, а сниманата жена е нейна двойничка.

Въпреки желанието на кралското семейство да се успокои обществеността по отношение на възобновяване на Кейт, в този момент папарашките фотоси са обект на хиляди мнения от специалисти и елементарни конспиратори.

Снимката е с недобро качество при много странна светлина, което единствено ускорява подозренията. Коментарите по отношение на фотоса в обществените медии бързо се трансфораха в спекулации, като някои сложиха под въпрос достоверността на фотографията, а други непосредствено упрекнаха принцесата, че е употребила своя двойничка.



Старите папарашки фотоси на Кейт и " Автентичният " нов фотос

" Пипа, ти ли си? Това ли е двойничката, за която говореха? Ще се появи ли същинската Кейт Мидълтън, апелирам ", сподели почитател. Друг добави: " Знаем го този номер. Владимир Путин го употребява от години ".

Масло в огъня наля и разкритието, че фотографията е приписана на новинарска организация, известна с организирането на нагласени папарашки фотоси с известни персони. Тази детайлност подхрани теориите на конспирацията, усложнявайки в допълнение подозренията към здравето на Кейт.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР